Monday, 23 May 2011

"hafizzainal's contest-senyuman mahal"

ASSALAMUALAIKUM WBT...
arini nak join contest lagi la,,,
hehe..
contst ni dianjur oleh en hafiz
jom ramai2 meriahkan contest beliau
untuk terma dan syarat....klik kat bawah banner tu ye
hehe 
klik sini untuk join
senyuman yang kite paling suke ialah senyuman anak buah kite...
jeng3...

senyuman menggoda beliau,,hehe

yang ni lagi2 la menggoda..paling COOL nama dia pun hafiz...IKHWAN HAFIZ.. 
pic ni kite snap masa ngah tunggu ayah kat operation room,,,kitorang ngah cuak tunggu ayah x kuar2 ag..budak ni buat lawak senyum macam kerang...then kitorang adik bradik blh rilex siket,,tengok mimik muka dia yang ntah apa2 tu...
alhamdulillah..ayah kite pown da ok,,,,,

mereka2 yg di teg:
syafiqazie,liana

notakaki: senyuman ank buah kite ni memang mahal pown,,, pasal dia suka nanges,,, hehehe

No comments:

linkwithin....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...