Monday, 23 May 2011

halal ke~

isu makanan halal bukanya baru dipertikaikan kat msia ni kan?
kalo nk tengok status makanan halal tu tengok kat laman web jakim ni

kite bukan apa....kadang2 isu halal ni company2 makanan yang bukan islam kadang2 memperlekehkan isu ini,,, padahal isu halal adalah isu nombor1 yang dipertikaikan oleh pengguna islam sluruh dunia..

latest: sijil halal lucky food processing da kena tarik balik kat jakim....tengok sini

dna pig-pig la 
nampak sedap...hahahah
notakaki:xmau la makanan akaan jadi darah daging kita nati ada unsur2 dari pig2,,hehe

No comments:

linkwithin....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...