Tuesday, 17 May 2011

INDUSTRIAL TRAINING

post ke3 ni kte nak share pengalaman kite masa industrial training a.k.a prektikel a.k.a latihan industri....
kite LI tu 4 bulan tau...desbabkan industri makann ni x banyak sgt kt klantan dn, tepaksa la kite trima mana2 twaran ja...
akhirnya kite dapat kat perak...kat FY FOOD PROCESSING.
ok la,,,ada kawan dapat sana jugak lega la kan...
hehehe
kite kat tempat keje ok..keje x banyak sangat,layanan pekerja sangat baek n ngam la ngan pekerja kat sana...
kat umah...kite sewa umah kat sana,,trouble sikit r...maklum la,,kawan kite tu ag manja dari kite...jadi tepaksa mengalah la...kadang2 kite pon tension,,naseb bek LI cuma 4 bulan. kat taman perumahan tu ada sorang mak cik baik sangat dia...da jadi mak ankat kite tau..hehehe
keje2 masa LI kite xmau cite la,,,nati boring,,kalo ada yang beminat nak tau sal LI tanya la P n C hehe..kite kos FOOD TECH aja,,
pastu..masa LI kite jumpa macam2 jenis orang...
ada yang suka amik kesempatan..
ada yang sangat baek hati
ada yang alim
ada yang macam bapak setan..
ada macam ayah..
macam2 la...
ni kite upload gambar dinner kat cmpany tu ye..
ala,,,xle upload r,,len kali kite upload k..

nota kaki: pengalaman pahit duk umah sewa tu ngan kawan kite,,pengalaman manis kat sana...macam xda..hahahaha

2 comments:

Syazwani Jalal said...

biase lerh.
kite pon baru abes li,

poli mna awk?

kaseh suchi said...

kite Usm,,,
awk LI kat ner? best ke LI?

linkwithin....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...