Wednesday, 18 May 2011

kiTe sTiLL bLajaR bLoGGinG

walaupun hari ni kite penat
pasal tolong ayah kat kebun, kite tetap blogging,,,hahaha
kite rasa macam addicted pulak ngan blog ni...

update untuk hari ni kite register heart beat pulak...hehehe
senang je upanya..
kite try register nuffnang tapi x menjadi..xley nak ambik dia nye kod
xpela...lain kali cuba lagi...

kite nak join contest2 yang korang buat.. tapi kite x reti la nak tampal banner tu kat blog
n kite x reti nak tag kawan2..huhuhu
cane nak join kalo gini kan


 da x larat nak garu kepala da...hehehe





















nota kaki..: kalo ada yang sudi ajo tag n tampal banner kite ucap terima kaseh banyak2 ye=)

1 comment:

ASaDa RyutaRo said...

cara nak tag nama kat dalam entry blog, boleh tengok kat link bawah ni :

cara tag nama dalam entry

banyak lagi tutorial lain untuk dapatkan blog yang bagus. boleh je godek2 kat google. heee :D

happy blogging.

linkwithin....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...