Monday, 30 May 2011

nak mencari duwet poket

assalamualaikum

kite sangat buntu mana nak carik duwet skang ni...
cuti sem 4 bulan kan...
mana nak cari duit..
ayah x kasik keje..
kite plan nak keje senyap2...tapi keje guna internet....
tapi apa keje nye
xtau...
kite penah search benda2 ni..tapi xtau bole caya ke x...
-vemmabuilder
-cash88
-paling cool ialah jadi dropping agent...

konklusinye kite masey mencrai kerja yang x payah kuar..tapi keje2 yang bole duk umah..


gambar hiasan...cun 

notakaki:sapa2 yang ada idea nk tambah uwet poket share le ngan kite ye...tq

4 comments:

Atie iskandar said...

susa la nk pecaya skang yg bisnes kat iternet.. xsure betol ke tak.. cube wat bisnes cam jual kuih or baju or kasut??

CintaZulaikha said...

nak wat editig buku tak??? 1 buku rm250-300

IFA Athirah said...

kalo bukak kedai online?

kaseh suchi said...

atie n ifa: kalu bisnes kdai gitu kena pakai modal...kite harap loan ptptn pon da habes...modal pon xdak la...huhu.. tu yang kite ingat nak join jadik dropping agent tu...xyah modal

ika: camana nak wat tu? minat2

linkwithin....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...