Sunday, 15 May 2011

PoSt pErtAma

Assalamualaikum..

ini ialah post pertama kite dari blog baru kite ni tau..hehe
sebelom ni kite da ada 2 blog..tapi dua2 tak maju dan membangun... kalau blog2 kite tu rumah mesti dorang da reput2 macam tulang alibaba yang malas keje tu...

kite maseh blajar2 blogging sebab kite bukan pandai nak becakap pon,,,,
becakap pandai tapi kite segan dengan kata lain kite sangat pendiam dan pemalu dan sangat xda modal nak dibawak besembang. kalau sakat taip2 gini bole wat kite happy apa salahnya kan...

disebabkan kite maseh baru dalam dunia blogging ni, sapa2 yang da maher dan master dalam blogging sila lah bagi tunjuk ajar kat kite ek...kite pun akan ajar jugak apa2 yang kite bole ajar nati...

harapannya semoga blog ini xkan mereput macam blog2 kite sebelum2 ni...k

nota kaki: senyum2 selalu....pasal senyum tu macam coklat...manis,,,tapi kalau telebih senyum orang cakap kita gila....kalau makan coklat banyak nati rosak gigi...=)

4 comments:

ASaDa RyutaRo said...

selamat berblogging semula. hehe.. semoga blog ni tak terbiar macam dulu2 punya..

Muhammad Burn said...

master tu xda la... tp tau la sikit2 :)

Muhammad Burn said...

waa, kata tak terer... 2 lagi blog superb terer...

kaseh suchi said...

hahaha...blog besawang..xda terenya..hehehe

linkwithin....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...