Tuesday, 7 June 2011

langkah pertama~sapa mau jadik jutawan?

assalamualaikum....

hari ke 3 lepas daftar ngan kelab jutawan

rupanya baru kite sedar...
kite xle log in nak masuk page afiliat tu sebab tesilap taip pw..
hahahahaha
memang nak mampos(dengan tone lemah lembut)

da dapat mende tu maknanya kite da bole start promot link kite tu
untuk dapatkan pembeli2 ebook...
sistem jual beli yang macam ni yang wat kite yakin sikitntuk join mende alah ni...
mende macam menjaja jugak (sorry 2 say bukan menjaja yang menonggeng buntot tu ye)

well, 
kite penah meniaga apa...
tolong ayah menjaja buah petai, jeruk salak, jeruk pelam,,,
menda agak memalukan la..tebalkan muka melaungkan  PETAI-PETAI

mengenangkan komisyen yg ayah nak kasik,
kite pown gagahkan jugak.....

mende alah kelab jutawan ni pown lebih kurang tu la
menjaja kat internet ni kuarng sikit malunye kan...
ye la...x kene bertempik2....cuma kasik link ja...untuk sapa2 yang nk tengok...
kalau ada yg minat nak beli ebook dapat la komisyen sikit....

so korang2 yang berminat.....
beli la ebook ni,,,,slain dapat komisyen jual ebook...kite dapat lagi pengalaman kerja kat internet...
hehe..mengancam kot....
nati ley taruk dalam resume mintak keje bila da habis blajar
tengs u ol

macam ni le susah nak memulakan sesuatu...hope nati bole bejalan ngan lancar..
notakaki: esok kite cite lagi k...


2 comments:

NURUL AINI NORAZMAN said...

macam menarik je kelab jutawan nih

kaseh suchi said...

aah... x macam MLM...kelab jutawan macam keje promot link kite kasik org dapat info...bukan juz tunggu je..
kalo minat klik sini ye

http://www.kelabjutawan.org/index.php?ref=subhanallah

linkwithin....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...