Thursday, 30 June 2011

Saya/Aku/I join Contest The Best Picture of Me :)

klik je banner tu kalo nak join =)

gambar yang wa paling suka
*
*

diz pikcer paling wa suka pasal di snep oleh best pren wa...
terbaik
pasal bole tengok queensbay mall dari laut...
besa kita dok tengok dari atas jalan kan
ni pikcer masa wa n da geng pegi outdoor games kat pulau jerejak,,
sapa x penah jejak lagi ke pulau jerejak...
pegi la skali..best

n terbaek dalam pik ni dorang suh pakai baju geng ni...
dia tulis
'if u r rich i an single
if u r not rich i am not single'
malu2 kucin pon tepaksa la pakai jugak

tag:

exp: 30 julai =)

9 comments:

Lulu Caldina said...

baik, nanti lulu buat..
TQ atas ingatan ;)

c i k p u t i h said...

yeay , nak join ! thanks tag ! ;)

FIQA ANNA said...

oo yeaaahhh :) terjah dari blog engku sofea :)

kaseh suchi said...

jom join rmai2 =p

cik^syera said...

QB?? wahhh..penng kan??
dulu matriks sana!! btw good luck ya! gamabr nih natural,,,seyes cantik,,,,, :)

kaseh suchi said...

aah...
penang...dulu kite pon KMPP...

lanjut terus USM...

dok penang lama2 tu yang terlajak pegi pulau jerejak...

tengkiu dear untuk pujian tu...;p

kalau fotografer ni tau...x tido malam la dia

Maya Lisa said...

goooood luck sayanggggggg ^^ tahniah dapat masuk top 45 ~

kaseh suchi said...

tenkiu maya...

kite pun nak terjah jugak gamabr2 kawan2 len yang dapat tu...tunggu masa je...

;p

Cik Zety said...

heiheii, gudluckk :D

linkwithin....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...