Thursday, 28 July 2011

Contest Hantaran Idaman


klik banner untuk join...

okeh!!
hantaran idaman akuuuuu:

aku idam2kan hantaran ni sebab 
aku masih xtau pengantin lelaki aku nanti tu mampu ke tak 
nak bagi kunci merc benz ke...cek 10 juta ke...replika rumah banglo ke,..
atau benda2 mewah lain la kan...
cukup la coklat farero resher (entah apa2 aku eja ni) je kan...
baru stylo...
macam wedding orang2  puteh kot...hehehe

paling aku nak jugak hiasan macam tu,,
walopun bunga plastik je,,,tapi nampak macam bunga segar kan...hehehe
tips berjimat tu ;p

gambar tu aku serach kat google 
sebab aku sangat berlapangmasa arini 
then ak jumpa belog tuan punye gambar tu
bawah ni ye,..sila la klik
gambar dibawah untuk terus ke blog tuan punye gambar

AZIKA COLLECTION & BEAUTY
tuan punye blogshop tu xde kene mengena pun ngan ak
jadi ak promosi kat sini FOC 
harap maklum ;p

then aku pon menggodek2 la pics kat situ lagi..
layan jela...
yang ni aku nakkkkkkkkk


bajet anak datuk kot..
xpa..
x salah berangan..

yang penting motif bunga-bungaan...;p

2 comments:

anisyafrina said...

confirm kenyang makan coklat... sy suke coklat sgt2 ^__^

*tQ joint n gud luck ye ^__^

kaseh suchi said...

okeh..xder hal la...

tengs wishing me luck,,,

pssst....hehehe..seronok la..kalau dapat ni...siang malam bo makan coklat ;p

linkwithin....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...