Sunday, 17 July 2011

GIVEAWAY #2-cum-3rd service giveaway


d'amani cooton therapy ialah pembekal barang2 kraf handmade....ada jugak barang2 siap macam hadiah yang beliau tawarkan untuk GA ni...
mengancam kot..tengok ni



tunggu apa lagi kalao bekenan,,, klik je link kat atas tu...

opinion sal handmade items:
handmade item sangat tinggi nilainya pasal skang da xramai yang rajin nak buat sendiri kan....
kalau ada pun yang dari kilang x comel pasal xda seni la kan....

ag satu...
handmade item sangat special bagi kite sebab bukan semua orang dapat buat barang2 yang ada kat blog creative cocon tu...
kalau tangan xda seni.
nanti nampak comt..comel pon da xda...

No comments:

linkwithin....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...