Saturday, 30 July 2011

GIVEAWAY : cenderamata CAMERON HIGHLAND dari Normala Ali

klik banner atas ni kalo nak join

normala_ali
ni header blog normala ali...hehe

pengalaman kat cameron?

kejap2..
sebenarnya da 2 x ak pegik sana...hehe..


pertama 


rombongan sekolah...masa tu form 3 kot
pengalaman x le lupa....


kena marah masa tangkap gambar kat equatorial 
kalo pegi konfim jumpa menda alah kat atas ni kan...

aku n da geng penah le nak tangkap gambar...duduk atas tembok ni...
then xdan turn aku tangkap gambar...
ada mamat spek itam,,pakai kot itam,,kepala botak,,mai marah kami,,,
bertempiaran la kami melarikan diri


hehe...
sudahnye aku xde gambar kat area tu..
masa tu kan tangkap gambar
guna kodak...
leceh la.....nak scan2
masuk lektop ni.....

trip ke2 


masa geng unibesiti...
pasal geng kat u ni x best sangat aku xmau cite la ;
tapi destinasi kami
sangatlah boringk bila pegik sana xdak member nak menggila2..
hehe


tapi apalah sangat aku bole beli ngan duwet 30 hinnget aku bawak pegik cameron hailen kan...


selain cendawan goreng n nasi campor.....


aku hanya mampu beli teh 1 kotak + buah stoberi 1 polisterin,,
hehe


hanya mmpu melihat amoi2 tu menshopingkan diri saja la..

sekian

1 comment:

normala_ali said...

thanks join..
GA update.. (^_^)
http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/08/senarai-nama-hadiah-giveaway.html

linkwithin....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...