Monday, 18 July 2011

July Give Away:kau sahabat kau teman by Hana,syafa dan kak yana

klik banner di atas untuk join

jom tengok sponsor yang baek hati ni

okeh...gambar sahabat baek saya dan saya macam kat bawah ni ye...
ni la kawan baek saya...hehe..namanya yong..
(yang pakai tudung itam tu ya,,,hehe)

kami kenal dari darjah 1 
ops...silap..masa sekolah kat tabika kemas...hehehe
tapi masa sekolah rendah km x rapat sangat 
pasal saya ni jenis xde geng...
lone ranger katakan,,hehehe
dia sangat manis kan...hehehe

kami mula rapat dari tingkatan 1...
kami mula rapat sebab sama2 dapat biasiswa tajaan syarikat koprat...
sejak tu la kami dok kongsi2 masalah....
okeh...

dia: 
1.sangat comel... budi bahasa dia.tingkah laku..semua la nampak comel
2.dia sangat manja..hahaha...yela,,,dok becerita dia pon bole nanges2
3.dia sangat tabah...aritu masa arwah adik dia meninggal,,saya pegi ziarah..tengok cool aje..saya tabek dia..
4.kadang2 dia agak garang...dia penah jadi ketua asrama...semua takut kat dia..
(cukup2 la ye..kang dia baca,,nanti saya lak yang kena)


kenangan paling x manis: abes je form 5 saya dapat metrik penang dia dapat kat n9...
kitorang tepaksa berpisah le kejap..
tapi lepas setahun 
saya dapat usm dia dapat umt...
terpisah le lagi...
jadi skang ni kitorang akan jumpa hanya bila balik kampong..
tapi kotorang slalu meses n cheting..hehe

kenangan manis: saya dan dia pegi mana2 slalu bersama kalau kami dua2 ada kat kampong...hehe
zassss
ni la geng kmi yang sebenar...hehe
saya & yong tetap hadir bersama2 untuk ke sini

see kitorang bersama lagi dalam ramai2 tu

picnic...baju biru tu nyah ye,,sila jangan tergoda

sangat malu ngan pic ini..tapi nampak intim..hahaha

tag:







No comments:

linkwithin....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...