Thursday, 7 July 2011

"MARK UP CC"



KLIK BANNER UNTUK JOIN.

jom le..usyar2 kraf dari felt kat chomel collection...comel2 beb!
kite pun baru nak try buat felt jugak,,,
tunggu masa ja...xtau menjadi ke tidak nanti...
kalau ada bekenan di hati bole la contek tuan belog tu ye,,,

hehe
komen belog CC
1. bekgroun kosong gitu memang nak kasi simple..apa kata CC cari backgroud blog yang melambangkan blog tu blog kraf,,,atau blog yang jual barangan felt...
2.macam tu jugak ngan header...tukar kpda yang nampak macam feltcraft...oder ja kat sapa2..hehe
3.chatbox tu apakata kalau CC tambah ag satu versi shoutmix...stengah2 orang macam kite x suka cbox sebab link kite kena isi balik,,huhu..jadi kalau customer nak tanya pape macam terbantut la kan

harap CC tida berkecil hati atas komen2 kite ni ye,,,
ampun & maaf kalau terkasar bahasa

No comments:

linkwithin....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...