Sunday, 17 July 2011

"MEGA GIVEAWAY AMALINA BEST!!"

.:ME.AS.MYSELF:.
klik banner yang comel di atas untuk join

jom tengok penaja2 baek hati ni dulu ye

okeh..5 hadiah paling kite nak :

PASHMINA YANG GOJEZ DARIPADA CIKTIQZ :)

sebab ada gambar rama2 kat pashmina tu...
kite kan blom ada lagi pashmina..tambah2 yang ada gambar...
kaler biru lak tu...
kena betol ngan tema raya hehehe



SHAWL YANG SANGAT-SANGAT MENAWAN HATI DARIPADA RAUDAH SHAWL STORE


sebab da lama kite ushar shawl ni kat fb raudah shawl store...
disebabkan cuti sem yang agak panjang kali ni 
xde loan nak masyuk
jadi kite xdela kesempatan duit nak beli..hehe



GOODIE BAGS AND BAG FROM MYEZATUL AQMA


sebab kalau ada goodie bag macam pic kat atas tu kan barulan nampak feminin..
hehehe..kalau digayakan ngan jeans pun tetap nampak ayu jugak..ekekeke



KEYCHAIN FELT YANG SUPER DUPER CUTE DARIPADA JOOJOOCRAFT


sebab kite try wat sendiri xde seni langsong...buruk,,
kalau dapat free dari sini dapat la merasa keychain felt..
hehe



SHAWL YANG MENGANCAM DARI TRI FA


sebab sangat cun...
nak le...
tambah2 kite ada beli skirt kaler grey macam pic shawl kat atas,,,
hehe
kalau dapat free x kena beli dah shawl kaler tu..


okeh..tag:
http://fesyenistafiacute.blogspot.com/
http://www.aldyshah.com
http://cherry-zeyra.blogspot.com/

No comments:

linkwithin....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...