Wednesday, 20 July 2011

'MVogue's Exquisite Giveaway',

klik banner untuk join

tag:

penambahan syarat:

saya sangat teruja tengok barang ni
this best bro...memang stylo la...kalau saya pakai ngan shawl..
baru nampak tendy...

kalau just duk umah je bole wat sepit rambut..
ayu kan...

sangat lah comel...i loike!!!

ag satu...saya teruja tengok benda ni
Anting2 ni sangat lah comel....
tapi masih menampakkan ciri2 ekslusif...
walaupun bukan dari emas 

hope penganjur x kisah saya letak 2 item dari MVogue...
both are owesome ;p

4 comments:

MVogue said...

Salam,

Thanx for participating my GA contest ye. However, there's a slight changes to the contest rules. And in returns, hadiah untuk pemenang juga telah bertambah... There's more to be won!!!

Sorry for any inconvenience, and thanx for your support ya :))

kaseh suchi said...

da tambah apa yang kena tambah tengs 4 inform ;p

MVogue said...

Hehe, may luck be with you yea :))

kaseh suchi said...

hehe..tq...=)

linkwithin....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...