Saturday, 30 July 2011

My Best Angle Contest

klik banner untuk join

angle dalam satu2 pic sangat2 la penting kot kalao nak nampak pics tu cun,...
yela...kalau macam pics kat bawah ni..mana2 angle je pun xpa...semua cun tu...
sayangnye i bukan taylor swift yang mampu meng'pose'macam2 gaya x kira angle...tapi menghasilkan pics yang da bomb....





artis kan besala...mesti la da pandai pose...

walaupun sesetengah pose tu nampak statik macam kat bawah ni

ni pic my hero..

monkey d luffy

dia sangat la kuat...
dia statik tapi bukan plasik...
dia bukan plastik..
dia ialah manusia getah
dia jadi manusia getah sebab termakan 'gomu-gomu fruit'

saya sangatlah kagum dengan kekuatan beliau ;p

ok best angle of me..
agaklah cun...
best sangat angle ni...
hehehe....
harapnye mak x kesah la ye nyah taruk gambar best angle x pandang kamera...
nyah malu mak
hehehe

2 comments:

Abby Salvatore said...

Hahaha...sentap mak dpt angle mcm tu...


thanx ya sebab sudi join :)

Gud Luck!

Selamat berpuasa...:)

kaseh suchi said...

hehehe...

mak kena la paham..nyah ni kan pemalu orangnya..ekekeke,,,

okeh selamat berpuasa kembali...

tengs mak ye..sudi menjejakkan buku lali ke sini =p

linkwithin....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...