Sunday, 17 July 2011

Saye suke online shopping!




klik banner untuk join.

jom kite tengok sponsor-sponsor dulu.



Shawls & Inners by butikpinkku




Kaen Pasang by Butik MyRania




Baby apparel & Cosmetics by LovelyOne Shop




Tudung Denim by Mazniza Othman's Shop




Lovely Clutch by Islamio Paradise




MAC Cosmetics by Styleholic Chick








Pin Comel by Kitty Shawl




Accessories by Midfashion Shop




Accessories by NURWIYAH COLLECTION

bukan calang2 sponsor GA ni ye..hehehe

okeh..cerita sal on9 shopping...
untuk on9 shopping kite suka beli shawl secara on9..
walopun kawan kite sendiri ada jual shawl...
nak jugak beli on9...hehehe

seronok nya on9 shopping kite jadi x sbar2 nak tengok barang kite beli tu sampai...
kalau yang belum ada pengalaman on9 shopping tu boleh la try2...
apa salahnya kan..ada pengalaman,...

kite nak kasi tips la pada yang mana2 masih was2 dengan pembelian on9:
1.tengok la harga tu betul2..biasa harga dorang kasik belum include postage...nati da include postage x le rasa tertipu 
2.kalau rasa was2..tengok le komen2 kat fb atau blog penjual tu atau butik tu la...tengok la...apa kata yang lain..kalau ada yang komen2 cakap barang dorang da sampai wat apa nak was2...
3.tengok n tanya barang tu macamana..macam kain kan,,,tengok la lycra ke cotton ke...ke apa ke...saiz pun penting jugak.....detail mengenai barang tu la...barula barang da sampai kita x kecewa..hehehe
4.last skali order la selepas korang semua da konfim beli barang tu...
jadilah serius buyer yang berhemah....
jangan sebab kita order baranag yg x sure nak beli orang yang betul2 nak x le beli..
hehehe


tag:
zura
anisa
suraya





2 comments:

butikpinkku@gmail.com said...

thanks again tau join.. 17hb Ogos, 6 pg fara announce winner kt blog taw..

ps: sila2 lah tempek banner butikpinkku taw~ muaxx~ XOXO..

fiQ'Ra said...

http://fiqracake.blogspot.com/2011/09/contest-im-proud-to-be-muslimah.html

linkwithin....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...