Sunday, 10 July 2011

stitchNknot 1st giveaway!

klik banner untuk join

stirchnknot yang kite paling suka macam gambar kat bawah ni
gambar ni kite ambik kat blog penganjur..sorry

1. kite paling suka yang ni sebab strawberi ni sangat comel n nampak real...menyalerakan...yummy!!
lagipun biasa hp charm ada 1 strawberi je,,yang ni kan 2...mestila super dupper comel...

2. kite x pandai nak komen sangat la...
tapi bagi improve craft stitncnknot ni..pelbagaikan lagi kraf n kena up to date...macam skang kan ramai sangat dok giler kat domo-kun...
jadi sis kena alert la remaja2 skang ni suka apa =)

blog ni da ok..kemas...
tapi color kalo striking ab better kot...
ni buah pikiran kite jer =)

No comments:

linkwithin....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...