Thursday, 28 July 2011

yeay-yeay dapat topup!! =)

bukak blog lepas malaysia dapat gol pertama malam ni...
tengok2 ada mesej kat shoutmix!!
tau meses apa..
zaaaaaaaa

nampak x meses dari mawar plastik tu =)

then laju2 aku klik link dia,,,,jom tengok apa dia tulis..hehe
 x caya dengan hasil snipping tool aku ni....
pegik je sini

maka dengan laju aku contact la det person....=)

okeh sekian saja sesi menunjuk2 untuk malam ni...

terima kaseh mawar plastik

4 comments:

Karukord Jagau's said...

ececeeh....! 10 hengget ;p

kaseh suchi said...

hahahaha...

adakah jungau semakin menjelesi kemenangan saya ni?

hehehe

sob3..banyak GA tu...join le...kot dapat 2 kupang ;p

Karukord Jagau's said...

bukan jelez...aku sukak tu...huhuhhuu

kaseh suchi said...

kalau suka kena cakap taniah kuat2

linkwithin....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...