Saturday, 20 August 2011

"about me" contest by aisyah

klik banner tu kalo nak join ye

tanpa memeningkan kepala lutut awak2, saya teruskan penulisan saya pada malam cool blog ni

saya dilahirkan dalam sebuah keluarga yang ada complete set mak ayah..ada kakak2 cun n adik2 comey..package la kan...hehe
saya seorang perempuan dan saya sangatlah cun (okeh! itu tipu (; )

saya suka makan....tapi saya mentain 45kg walopun da dekat 1++ hohoh

saya selalu kena marah..sebab saya ada sifat rajin yang teramat sedikit dalam menguruskan rumah tangga..makanya cita2 saya untuk jadi bibik terpaksa dibekukan selamanya

saya nak kawin cepat2....sebab xmau kena marah kalau duk umah ni lagi..hehehe

saya x suka kucing walopun kat umah saya ada 4 ekor kucing 

saya x suka pink walaupon saya banyak baju pink

saya pendiam tapi saya suka mengutuk orang dalam hati

saya low profil tapi saya materialistik

makanya dengan ini terbukti saya ialah
hypocritest pipel in de weld kot..hoho

saya banyak sifat2 terkeji makanya doakanlah saya agar dapat betaubat sebelom mati=)


psssttttt.....nama,alamat,no ic,hobi,cita2, no fon, bilangan adik beradik,makanan & minuman kegemaran,...kalau nak tau PM saya je k...hehe

3 comments:

aisya said...

woahh. TQ & gudluck :)

tiefazatie said...

bestnya..kurus die..ifa nie nak kena kurus lg..haha

all da best!

Lynn said...

Gudluck..^_^

linkwithin....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...