Monday, 15 August 2011

blous untuk dijual...

ni entri promot barang yang diniagakan ye...
harap maklum 
(;

bl0ous2 ni ala2 dalam hati ada taman la kan...
dalam taman ada bunga...
hehe...

zass la ye...
memang cun2,,,sorry to say ni bukan bundle or preloved item,,,
so memang harga dia fixed la kan...

harga per pcs ialah RM30 exc postage
size lak suma free size..boleh pakai sampai size M..kalau L nak pakai boleh je...tapi saya tidak mahu bersubahat mengatakn agak seksi kalau u pakai (;
sapa2 nak infom je

jeling2 je la
0762

0770

0773

0796

0803

back view

0833

0840

0841

0852

0855

back view

0890

1374

1380

1407

3129

3131

back view

3135

3137

3140

back view

3153

3161

3166

zoom view

3173

3193

3194 ~SOLD~

3197

3255

sebarang pertanyaan bole la komen kat ruangan komen atau email ke

kasehsuchi@gmail.com

1 comment:

Karukord Jagau's said...

waaaahh...cantek2nyaa...model tu..>_<

linkwithin....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...