Monday, 8 August 2011

Giveaway 11/002

klik banner untuk join

dah like n mengetag gambar2 yang i loike..

hehe..

ni dia...

yang saya tag nama saya sendiri 



cun kan pilihan hati saya ni..hehe

okeh..
ni pulak dari kedai fesyen jah


dua2 ohsam kan...

jadi sereti gambarajah di atas,,,
jelaslah saya suka corak bunga kecik2 
walaupun hakikatnya
saya belum ada baju bunga kecik2 seperti di atas..
ekeke

join...klik sini

4 comments:

Azura Dushku said...

hi youu! i baru drop by kat blog u ni. thanks sebab sudi singgah kat blog i haritu and comment pasal post for Engku Sofea punya comp tu.

so happy to meet u here and will follow u form now on yeah! :D

love love,
azuradushku

Izzaty Ishak said...

Pergh all the best la eh. Moga dapat baju bunga kecik-kecik tu :D

Shawn Razaleigh said...

goodluck weh.. :D

NURUL AINI NORAZMAN said...

best la hadiah dia,.good luck tau yunk,.=)

linkwithin....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...