Friday, 12 August 2011

INTBM Raya 2011 GA

klik banner untuk join

disebabkan dalam family saya...saya sorang je ada blog...bagi ucapan kat family pun derang xleh baca kan....

okeh ucapan raya ni  saya tujukan untuk semua bloggers..x kesah la..folower ke..blogwalker ke,,,apa2 ajelah.. termasuk untuk penganjur GA ni...

selamat menyambut aidilfitri yang bakal menyusul tiba x sampai sebulan je lagi ni...
saya menyusun 10 jari tangan + 10 jari kaki nak mintak maap kat semua jika ada enti2 saya atau komen2 saya menimbulkan bekas di hati atau yang merobek2 jiwa awak-awak semua ye
walaupun awak-awak semua jauh di mata..namun lubang hidong entri2 menyentuh jiwa awak-awak semua sentiasa segar dalam ingatan saya...

saya bukan apa..saya malu nak bagi ucapan panjang2...nanti jadi novel cintun lak..ekekeke...
terima lah kad raya tahun lepas yang saya kutip kat google untuk anda semua..
kalau minat nak order untuk taon ni search nama tuan punya kad kat google..konpem ada okeh!


3 comments:

May Maisarah said...

Wahhhh...selamat hari rayer jugak untuk tuan belog! =))

SafSafRaRa said...

terima kasih.. selamat hari raya!

http://ineedtoblogmyself.blogspot.com

BiiBuu Craft said...

Salam, terima kasih sbb join. Jgn lupa check2 blog INTBM, mana tau anda pemenang nye! Selamat Hari Raya!

linkwithin....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...