Thursday, 25 August 2011

JOM PHOTOBOOK Giveaway by KedaiGambarKami!17 Aug - 25 Aug 2011

AMARAN!! ini adalah sticky mode post...sampai 25 ogos =)


saya join kategori B



klik banner untuk join


kenapa saya layak menang photobook dari KedaiGambarKami?


1. sejak saya tengok movie lagenda budak setan saya sedar kini photobook tu sangatlah cool... kerana photobook mampu menyimpan berjuta-juta rahsia yang tersimpan di sebalik semua gambar2 yang ada kat dalam tu...=)


2. saya juga berniat untuk anak cucu cicit a.k.a generasi saya akan datang dapat kenal saya dan dapat melihat keindahan ciptaan ALLAH (saya) dalam dekorasi indah ciptaan manusia (photobook dari kedaigambarkami)..(kalau niatnya murni begini..insyALLAH ada rezeki,hehehe)


3. setelah beberapa kali mengview kedaigambarkami nye works..memang superb owesome..cool bebeh!
menepati tema untuk setiap photobook kot...tengok la ni....sangatlah comey






(saya ikhlas okeh..bukan niat mengipas2 pihak penganjur)...dalam banyak2 theme photobook kadaigambarkami saya suka usyar2 photobook wedding...rasa macam nak kawin n nak ada photobook untuk kawin jugak je..hahaha




4. ok..last sebab saya layak menang photobook kedaigambarkami ni sebab saya seorang yang x mampu mendesignkan photobook sendiri..kurang ilmu di dada la katakan...hehe...dengan kemurahan hati pasangan kedaigambarkami  mudah2han dimurahkan rezeki saya olehNYA untuk memiliki 1 photobook sendiri..amin


apa tunggu lagi JOM PHOTOBOOK Giveaway by KedaiGambarKami
17 Aug - 25 Aug 2011 


_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?47c8fa5b07d0c18a060203ff16fb9f34

1 comment:

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.
http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

linkwithin....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...