Wednesday, 10 August 2011

KASIH ONLINE SHOP 1st GIVEAWAY!!!

klik banner untuk join...


tips upgrade online bisness:


1.. exchange link dan banner dengan blogshop2 lain...


2.. pastukalau kat fanpage FB tu macam kena slalu la tag bisnesman2 lain...yela,,dorang mungkin da lama buat bisnes online..n mungkin ada ramai cstomer yang suka online shopping kan.. tu strategi la kan..hehe


3.. selalu2 blogwalkig...tengok kalu jumpa blogger2 yang ngah pening mana nak beli shawl..bole la suggest kat dia beli kat kasihonlineshop


4.. bila bisnes da bula mantop bole la sewa tapak iklan kat mana2 blog atau page yang ramai pengunjung...yela...kalau masih baru kan x ramai orang tau..kalau promot kat blog orang yang pemes insyALLAH akan ada rezeki sikit sebanyak...jadi mampu la kalau nak sewa tapak iklan dalam RM15 sebulan tu kan..hehe 


5.. last skali jangan cepat putus asa.. bekawan ngan orang yang punya banyak pengalaman dalam bisnes online mungkin boleh membantu..nanti dapat bertukar2 fikiran kan... 


6.. ops.,,ni last2...banyakkan promot kat mana2 ikaln percuma macam iklan2u..majalah.com.mudah.my... ala..search je kat google iklan percuma...nanti kuar la page2 yang boleh wat iklan percuma tu...kalau nak list page yang kita boleh wat iklan percuma pm kite okeh !


7.. download e-book bisness online yang free je okeh!.. akan diajar cara berbisnes online




*banyak lak membebel..kite pun wat jugak..kecil2lan...jadi dropshipper jela..hehe..belom mampu kuar modal sendiri*

1 comment:

Kasih Online Shop ~~ we make your life easier~~ said...

thanks sbb sudi join GA kasihonlineshop.. cadangan yg bernas.. leh kongsi ilmu ye.. he.. good luck k..

linkwithin....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...