Monday, 8 August 2011

Kontest Menang Duit Raya






macam yang korank tengok kat atas ni, header belog puan bee...
beliau ialah penganjur kontest ni okeh!
sapa nak join klik banner yang cun itu
ngengeh


sapa x penah tengok gambo ni ankat tangan...
kalo nak tau ni la virgin coconut oil(VCO) atau minyak kelapa dara yang femes tu...

sedikit review VCO untuk yang baru nak berkenalan ngan VCO:

~diproses tanpa menggunakan haba atau kimia 
(bila da x guna haba...khasiat semulajadi dia remain la kan....so x perlukan penambahan bahan kimia)

~ lemak tepu yang ada dalam kelapa tu dapat memberi pelbagai kesan positif kepada kesihatan kita
(sebab tu orang2 kat kepulauan pasifik tu sihat2 jer badan derang,,yela..kan kelapa ni da jadi  sebahagian besar makanan harian derang)

~merupakan supplement tambahan terutamanya untuk kulit
(okeh sapa la yang xmau kulit cantik kan....VGO ni mampu baiki masalah kulitkering,jerawat & tona x sekata...bila tone kult kita dah sekata...sekaligus kulit tu nampak licin kan...

~juga amat sesuai untuk ibu mengandung, orang yang tidur berdengkur & ingin mengamalkan diet seimbang

4 comments:

muhamad hanif said...

selamat berkontest yaaa..


AHAHAHHAHAH

kaseh suchi said...

terima kasih..
hehehe...

Puanbee2 said...

terima kasih join ye .. gambar tk keluar tu ..kena upload sendiri baru ok tau ..

kaseh suchi said...

okeh..da menjadi da ;p

tenkiu pn bee =)

linkwithin....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...