Wednesday, 10 August 2011

'UCAPAN AIDILFITRI: DARI SAYA UNTUK EQBALZACK'

menggodek2 belog abg Eq...
jumpa GA kot ni.

jom wish raya kat beliau..klik banner tu okeh~

ucapan raya:

selamat menyambut aidilfitri buat abg Eq. 

semoga kehadiran aidilfitri tahun ini menjadi aidilfitri teristimewa buat abg Eq sekeluarga.
mudah-mudahan semua urusan abg Eq di dunia mahupun akhirat dipermudahkan olehNya..
dan 
sama2 lah berdoa agar kita semua mampu melaksanakan ibadah puasa di bulan ramadhan ini dengan lebih lancar agar dapat merasa indahnya aidilfitri nanti..

semoga diizinkan ALLAH swt untuk kita merasa aidilfitri lagi tahun ini.
amin,,

8 comments:

eqbalzack said...

salam,
abg eq kategorikan entry ni klasik! sebab abg eq suka telefon tu..hehe
terima aksih join GA abg eq kali ni. kejap lagi abg eq linkkan kat blog abg eq...
selamat berpuasa...

kaseh suchi said...

wsalam...

tengs abg eq...
tu kad raya saya curik kat google je..sebab tu 1431 h ag,,

tapi sebab cun saya ambik juga,,,
nama tuan punya gambar pun ada lagi...
hehe
selamat berpuasa ;p

far_east said...

dtg dari belog abg eq...betul la telefon tue unikkan...neway selamat berpuasa =))

..cik gugu.. said...

wish u luck ;)

kaseh suchi said...

far east pun join jugak ke?

hehe...pegik cari kat kedai antik konpem ada

tengs cik gugu ;p

ijat_asni said...

sweet !
nice blog too.


Good Luck.
^_______^

Adylia Qarissa said...

gud luck

yad'z said...

haha.. klasik .. klasik.. susah ow nak jumpe tepon tu lagi... tapi umah atok saye ade.. hehee... selamat puasa n hari raye jugak yep.


p/s : saye pon join ^^

linkwithin....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...