Wednesday, 19 October 2011

eqbalzack.com MONTHLY CONTEST! eqbalzac


KLIK BANNER UNTUK JOIN


rich blogger fact or fiction

Kaya hanya dengan blogging adalah sesuatu yang tidak mustahil dalam dunia tanpa sempadan kini. Maka kita tidak perlu lagi hairan jika seorang blogger mampu menjana pendapatan bulanan dengan hanya blogging. Nyata sekali rich blogger merupakan satu fakta dan bukan lagi fiksyen.

Menjadi rich blogger bukanlah sesuatu yang simple seperi ABC tetapi merupakan suatu komplikasi yang menggabungkan minat, ilmu pengetahuan, kreativiti dan komitmen yang tinggi. Pastinya ramai yang ingin menjadi rich blogger namun tidak semua yang mempunyai kriteria-kriteria utama seperti yang disenaraikan tadi.

Dengan minat yang mendalam dalam dunia blogging serta ilmu pengetahuan dalam seni design seorang blogger remaja mampu memiliki rumah banglo dan kereta mewah sebelum menghabiskan zaman persekolahan. (rugi beb! lupa nama omputih ni)

Walaupun rich blogger kini merupakan satu fakta, namun harus diingat, menjadi seorang blogger bukanlah semata-mata untuk menjadi kaya. Rezeki setiap makhluk terletak di tempat masing-masing seperti mana yang ditetapkan di luh mahfuz. Oleh itu cukuplah menjadi seorang blogger sekadar memenuhi minat bagi mengisi masa lapang atau untuk berkongsi ilmu juga pengalaman. Jika rezeki kita untuk kaya melalui blogging maka terimalah rezeki itu. Jika tuhan tetapkan rezeki kita bukan pada blog atau dinia tanpa sempadan ini maka kita perlulah berusaha dengan lebih gigih.

4 comments:

eqbalzack said...

Salam,
Maaf lewat singgah sini. abg eq dah linkkan entry ni kat blog abg eq.
nnt boleh singgah tengok ok..
Terima kasih.

kaseh suchi said...

ok.xde hal la abg eq...

nnti saya sgah

eqbalzack said...

Salam,
Abang eq nak alamat utk pos button dulu.
Nanti klik dekat dengan header blog abg eq yang ada CONTACT.
Isikan details dalam form tu dan submit ok.
Abang eq pos button dulu.

-eqbalzack.com-

kaseh suchi said...

ok..akan diisi dengan segera..thanks ye =)

linkwithin....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...